søndag 1. desember 2013

Mandelshake med bær

Raw food på norsk; de beste oppskriftene på naturlig mat
Oppskriften er fra boka Raw Food på norsk Av Erica Palmcrantz. Den inneholder en rekke veldig enkle og gode raw-food-oppskrifter. Det mest stæsjy kjøkkenutstyret du trenger er en blender. Her er ingen oppskrifter med dehydrator. De få oppskriftene med mat som skal tørkes kan du bruke vanlig stekeovn.
En av oppskriftene var denne næringsrike shaken:
Mandelshake med bær (1 porsjon)

2 dl mandelmelk eller kokosmelk
2 store, ferske dadler eller 4 mindre
1/2 dl blåbær (gjerne frosne)
1/2 dl jordbær (gjerne frosne)

Ha alle ingredienser i en blender og kjør til alt er godt oppløst. Ønsker du søtere shake, kan du tilsette fler dadler.
Bruker du frosne bær, blir den mer milkshakeaktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.